مراقب تغذیه تان باشید

کم خونی همه را تهدید می کند : 

 

عارضه کم خونی که هیچکس از ان درامان نیست . به طور معمول  

 

وقتی بروز می کند که خون فاقد همو گلوبین کافی باشد.همو گلوبین 

 

به گلبول های قرمز خون در حمل اکسیژن از ریه ها به تمام نقاط بدن 

                                                                                                                         کمک می کند .  کم خونی چند نوع است که هرکدام به دلایلی به   

 

وجود می اید.  

 

 

کم خونی ناشی از فقر اهن   

این نوع کم خونی شایع ترین نوع این عارضه است. بدن برای ساختن  

همو گلوبین به اهن نیاز دارد . این حالت معمولا" بر اثر از دست دادن  

خون به دلایلی همچون عادت ماهانه طولانی وسنگین بروز می کند  

 

کم خونی یافقر ویتامین  

این نوع کم خونی معمولا" بر اثر کمبود فولیک اسید یا ویتامینB12 

 

به وجود می اید. این ویتامین ها به بدن در سالم نگهداشتن خون  

 

یا سیستم عصبی کمک می کند.  

کم خونی ارثی  

 

اگر در خانواده سابقه بیماری خونی وجود داشته باشد احتمال ابتلا  

 

به ان در افراد دیگر نیز افزایش می یابد . 

 

روش هایی وجوددارد که میتوان مانع ازبروز برخی انواع عارضه کم خونی شد . 

 

1- مصرف غذاهای حاوی اهن زیاد از جمله گوشت قرمز - ماهی - 

 

مرغ-تخم مرغ- میوه های خشک شده - عدس - لوبیا - سبزیجاتی مانند : اسفناج -کلم  

 

2- اب پرتقال-توت فرنگی-میوه های دارای ویتامین (c ) 

3- جلوگیری از نوشیدن قهوه و چای همراه با وعده های غذایی 

 

چرا که این نوشیدنی ها جذب اهن را در بدن دشوار می کند. 

 

 

4- کلسیم جذب اهن را مشکل میکند .بهترین روش برای مصرف  

 

کلسیم به میزان لازم این است که باید با پزشک متخصص خود   

 

مشورت کنید . 

 

5- اطمینان از مصرف کافی فولیک اسید وویتامین B12 

 

در رژیم غذایی.

         

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد