بهداشتی آرایشی

مشخصات یک کرم مرطوب کننده خوب کدام است؟


۱-قابلیت جذب سریع پس ازمصرف وماساژ درپوست.


۲-قوام مناسب.


۳-رنگ وبوی شفاف وجلای خوب وظاهریکنواخت.


۴-عدم ایجادحساسیت وآ لودگی قارچی هنگام مصرف.


۵-قابل پاک شدن سریع پس ازشست وشو.


۶-عدم ایجادظاهرچرب پس ازمصرف.

حتماْ بخوانید!



خواص پوست میوه های پرفایده

 

سیب

 

سیب را همیشه باپوست بخورید.‌‌ چون ویتامین موجود درپوست آن از خود سیب بیشتراست.شما می


توانید باپوست های خشک سیب یک چای مفید درست کنید و بنوشید.این جوشانده برای درمان چاقی و


تب خال وبرخی بیماری های دیگر مفیداست. اگر روزانه یک قاشق مربا خوری گردپوست سیب را در

 

یک لیوان آب حل کنید وبخورید کلیه هایتان بهتر کار می کنند.

 

لیموترش

 

پوست لیموترش هم ویتامین ث زیادی دارد.مقدار کمی پوست لیموترش

 

رادرمقابل آفتاب خشک وآسیاب کنید وهفته ای یکبار دندان هایتان را با

 

گرد آن مسواک بزنید.این کارباعث سفیدی دندان هاومحکم شدن لثه ها

 

می شود.

 

پرتقال

 

پوست پرتقال سرشارازویتامین ث است وداروی سرماخردگی است.

 

اگرسرماخوردید پوست یک پرتقال رسیده رادرسه لیوان آب بجوشانید

 

بعدآن را باعسل شیرین کنیدوبنوشید.

 

ازپوست پرتقال برای تمیزکردن کیف وکفش چرمی وبرق انداختن آن ها

 

نیزمی توانید استفاده کنید.

 

نارنج

 

 پوست نارنج تمام خواص پوست پرتقال دارد.خوردن یک لیوان چای با

 

پوست نارنج باقاشق مربا خوری عسل ودوقاشق غذا خوری عرق بهار

 

نارنج بی خوابی رابرطرف می کند.چای پوست نارنج بهتراست دوساعت

 

قبل از خواب خورده شود.

 

انار

 

کسانی که دندانشان را می کشندبرای جلوگیری ازخون ریزی می توانند

 

پوست انار رابجوشانندوآب آن رادردهان بچرخانندوسپس بیرون بریزند.

 

همچنین اگر لثه ی کسی چرک کرد می تواند تارسیدن به مطب دندان

 

پزشک کمی گرد پوست خشک شده ی اناررا روی آن بپاشند.

 

لیموشیرین

 

اگرچای راباپوست لیموشیرین یالیموترش دم کنید سرفه را آرام می کند.

 

لیموشیرین برعکس پسرعموی ترش خودبرای اعصاب هم هیچ ضرری

 

ندارد.

 

موز

 

اگر لکه ی جوهری به انگشتتان خورد و خواستید آن را زودپاک کنید

 

قسمت داخلی پوست موز را روی لکه بمالید.فوری پاک می شود.

 

نارنگی

 

ازپوست نارنگی برای تهیه ی مرباومزه دادن به انواع غذاها استفاده

 

می کنند.پوست نارنگی شیرین تر از بقه ی اعضای خانواده ی مرکبات

 

است.